0

I have problems with networkid 3 (testnet). I installed Geth/v1.8.23-stable-c9427004/windows-amd64/go1.11.5 and run

geth --networkid 3 --ipcdisable --maxpeers=25 --syncmode "light" --rpccorsdomain * --rpcvhosts * --rpcapi "eth,web3,net,personal,debug,admin" --rpcaddr 0.0.0.0 --verbosity 3 --rpc --cache 2048 --metrics

But I have problems sync, long connection with node and many errors:

WARN [03-29|05:15:35.674] Synchronisation failed, retrying err="state node 4d9c65.51da97 failed with all peers (1 tries, 1 peers)" WARN [03-29|05:15:45.055] Node data write error err="state node 4d9c65.51da97 failed with all peers (1 tries, 1 peers)" WARN [03-29|05:15:45.062] Synchronisation failed, retrying err="state node 4d9c65.51da97 failed with all peers (1 tries, 1 peers)" WARN [03-29|05:34:10.366] Node data write error err="state node 7b2ae2.f8be6c failed with all peers (1 tries, 1 peers)"

I tried to add nodes:

admin.addPeer('enode://8fd565dc10e55708cf3b16b605d64dfc29f7463891d84a4a5f48811b5685fa9b41db3b7a3e832df2e3a80253309f687c9b5b754ce72f24b128195eba8011a3b7@45.77.37.182:30303') admin.addPeer('enode://566009e2787aaabe68012dd63bad920a2eb32b0dedea7b0596635fe3e687a1a0971322a436725d7de93c2bf9005499e9cc898c824cdd40ba5d7e579a54afd40c@52.56.88.237:30303') admin.addPeer('enode://f8e04eaf6641387cdea081128ff6f57c65ba6e41e4bd50bb5c85b529bcb8c2d2993308efd4428bf656cdfc49dc21d4e125a64266d1c806dbc09473e841e65f8b@89.145.165.82:30303') admin.addPeer('enode://94c15d1b9e2fe7ce56e458b9a3b672ef11894ddedd0c6f247e0f1d3487f52b66208fb4aeb8179fce6e3a749ea93ed147c37976d67af557508d199d9594c35f09@192.81.208.223:30303') admin.addPeer('enode://6332792c4a00e3e4ee0926ed89e0d27ef985424d97b6a45bf0f23e51f0dcb5e66b875777506458aea7af6f9e4ffb69f43f3778ee73c81ed9d34c51c4b16b0b0f@52.232.243.152:30303') admin.addPeer('enode://20c9ad97c081d63397d7b685a412227a40e23c8bdc6688c6f37e97cfbc22d2b4d1db1510d8f61e6a8866ad7f0e17c02b14182d37ea7c3c8b9c2683aeb6b733a1@52.169.14.227:30303') admin.addPeer('enode://6ce05930c72abc632c58e2e4324f7c7ea478cec0ed4fa2528982cf34483094e9cbc9216e7aa349691242576d552a2a56aaeae426c5303ded677ce455ba1acd9d@13.84.180.240:30303')

But the result is the same!

Thanks! Any ideas?

  • 1
    Try to add --lightkdf --testnet --port=30303. Also, you may want to change --syncmode=light to --syncmode=fast. – goodvibration Apr 1 at 6:50

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.