2

I deployed ethereum pool, i can connect and send valid share to pool but always the page show Stats API Temporarily Down

my config.json

{
        "threads": 2,
        "coin": "eth",
        "name": "main",

        "proxy": {
                "enabled": true,
                "listen": "0.0.0.0:8888",
                "limitHeadersSize": 1024,
                "limitBodySize": 256,
                "behindReverseProxy": false,
                "blockRefreshInterval": "120ms",
                "stateUpdateInterval": "3s",
                "difficulty": 2000000000,
                "hashrateExpiration": "3h",

                "healthCheck": true,
                "maxFails": 100,

                "stratum": {
                        "enabled": true,
                "listen": "0.0.0.0:8008",
                        "timeout": "120s",
                        "maxConn": 8192
                },

                "policy": {
                        "workers": 8,
                        "resetInterval": "60m",
                        "refreshInterval": "1m",

                        "banning": {
                                "enabled": false,
                                "ipset": "blacklist",
                                "timeout": 1800,
                                "invalidPercent": 30,
                                "checkThreshold": 30,
                                "malformedLimit": 5
                        },
                        "limits": {
                                "enabled": false,
                                "limit": 30,
                                "grace": "5m",
                                "limitJump": 10
                        }
                }
        },

        "api": {
                "enabled": true,
                "purgeOnly": false,
                "purgeInterval": "10m",
                "listen": "127.0.0.1:8080",
                "statsCollectInterval": "5s",
                "hashrateWindow": "30m",
                "hashrateLargeWindow": "3h",
                "luckWindow": [64, 128, 256],
                "payments": 1,
                "blocks": 50
        },

        "upstreamCheckInterval": "5s",
        "upstream": [
                {
                        "name": "main",
                        "url": "http://127.0.0.1:8545",
                        "timeout": "10s"
                },
                {
                        "name": "backup",
                        "url": "http://127.0.0.2:8545",
                        "timeout": "10s"
                }
        ],

        "redis": {
                "endpoint": "127.0.0.1:6379",
                "poolSize": 10,
                "database": 0,
                "password": ""
        },

        "unlocker": {
                "enabled": false,
                "poolFee": 1.0,
                "poolFeeAddress": "",
                "donate": true,
                "depth": 120,
                "immatureDepth": 20,
                "keepTxFees": false,
                "interval": "10m",
                "daemon": "http://127.0.0.1:8545",
                "timeout": "10s"
        },

        "payouts": {
                "enabled": false,
                "requirePeers": 25,
                "interval": "120m",
                "daemon": "http://127.0.0.1:8545",
                "timeout": "10s",
                "address": "0x0",
                "gas": "21000",
                "gasPrice": "50000000000",
                "autoGas": true,
                "threshold": 50000000000,
                "bgsave": false
        },

        "newrelicEnabled": false,
        "newrelicName": "MyEtherProxy",
        "newrelicKey": "SECRET_KEY",
        "newrelicVerbose": false
}

what i can do? thanks

1

You need to edit your www/config/environment.js file and set the ApiUrl value. See https://github.com/sammy007/open-ethereum-pool for more details. If you've already done this, ensure that your ApiUrl is reachable and set correctly. The URL should point to the server hosting the pool frontend server (or a proxy).

  • Thanks, after change www/config/environment.js, we must ./build again – Lusito Jul 20 '17 at 0:30

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.